Cadeaubon:

Bedrag naar keuze

Mail ons

Cadeaubon naar keuze

Wil je iemand verrassen met een overnachting in ons hotel? Dat kan zeker! Stuur ons een mailtje en wij zorgen voor de rest.
Mail ons

Andere deals & specials coming soon!

Deal:

Baby

Mail ons

Deal: Baby

Wil je er even tussenuit met je baby (0 tot 2 jaar), maar weet je niet waarheen? Kom naar ZAELIG Hotel en maak het jezelf gemakkelijk. Dankzij de baby-deal slaap je 2 nachten in de  ruimste familiekamer met keukentje, koelkast en microgolfoven. Inchecken én uitchecken doe je op het ritme van je baby. Daarnaast hebben we enorm veel babyspullen in huis en zetten we ze met heel veel liefde klaar op jullie kamer. Denk maar aan een babybedje, eetstoel, verversmat, plooibaar badje, speelgoed … Ontbijt op de kamer? Geen enkel probleem! Kies ook elke avond zelf een lekkere maaltijd uit de Food Corner. Gratis parkeren voor de deur: check! Deze deal kan je enkel boeken op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en zondag van maandag 4 november 2024 tot en met donderdag 27 maart 2025, behalve tijdens Belgische schoolvakanties. Vragen? Mail ons!
150 euro per nacht voor 2 volwassenen en 1 baby
2 nachten. Dus 300 euro. In plaats van ongeveer 400 euro als je alles optelt.
Redenering achter de prijs. Laagseizoen Pink Room = 185 euro x 2 = 370 + foodcorner gerechtje + extra klaarzetwerk/opruimwerk in de kamer.
Maar wat is onze marge eigenlijk?
Mail ons

Deal:

Fiets

Mail ons

Deal: Fiets

ZAELIG Hotel is de perfecte uitvalsbasis voor prachtige fietstochten in de buurt. Trek erop uit richting Knokke-Heist, Sluis, Damme of Brugge en kom daarna 2 nachtjes tot rust in een prachtige kamer met zicht op de tuin. Een welkomstdrankje wordt voorzien, net zoals een fietskaart van de streek om extra inspiratie op te doen. Maak gratis gebruik van de afgesloten fietsenstalling, met camerabewaking en oplaadpunt. Is je fiets vuil? Geen probleem. Je kan je fiets ter plaatse wassen. Kleren nat of vuil? Wij wassen of drogen deze kleren met plezier. Je auto kan de hele tijd op onze parking blijven staan, ook na het uitchecken. Wil of kun je je eigen fietsen niet meenemen, laat het ons weten en we zorgen ervoor dat er huurfietsen klaar staan (gewoon of elektrisch).
Deze deal kan je boeken op weekdagen van maandag 4 november 2024 tot en met vrijdag 28 maart 2025, behalve tijdens Belgische schoolvakanties. Vragen? Mail ons!
Mail ons

Special:

the weekend

Mail ons

Special: The weekend

Samen staan ze dag en nacht klaar voor jou. Een levensstijl die ze aangeleerd kregen van de grootouders en de mama van Florence, die het hotel vroeger uitgebaat hebben onder de naam Ter Zaele. Maar nu is de derde generatie aan zet. Een thuis, weg van huis. Voor een nachtje, een week of zelfs wat langer. Welkom!
Mail ons

Special:

STUDY 20€ per dag

Mail ons

Special: STUDY 20€ per dag

Blokken? We weten wat het is! Kom studeren in groep in onze moderne vergaderzaal en wordt in de pauze verwend met koffie, thee, koekjes, fruitsalade … Wie echt zijn best doet, mag natuurlijk altijd een plonsje doen in ons zwembad. Onze grote tuin is vrij ter beschikking voor een wandeling en/of picknick.
Mail ons

Special:

(semi-) private hotel

(prijs op aanvraag)

Mail ons

Special: (semi-) private hotel (prijs op aanvraag)

Huur een deel van, of het volledige hotel af voor een familiefeest, trouwfeest, … Laat het ons weten!
Mail ons

Vragen?