Het hotel ligt in de Oostkerkestraat 40, 8300 Westkapelle (Knokke-Heist). Van hotel tot strand is het 7 kilometer.

Je kan ons bellen op het nummer +32 50 601237. Mailen kan naar info@zaelighotel.com.

Moeilijker. De dichtstbijzijnde bushalte is op 1 kilometer in Westkapelle Dorp.
Jazeker! Honden zijn welkom. Maar katten en papegaaien ook. En als je je goudvis echt niet kan missen, neem maar mee. We rekenen wel een kleine toeslag per huisdier per nacht (voor de goudvis kunnen we wel iets regelen).

In de Green Room is er plaats voor één huisdier, in de andere kamertypes twee.

 

We vragen wel om een huisdier niet alleen in de kamer achter te laten.

Inchecken is mogelijk vanaf 15u tot 20u.

Uitchecken is mogelijk van 7u tot 11u.

Ja, dat kan. Inchecken kan vanaf 12 uur, maar enkel op aanvraag en mits betaling van een toeslag van 25 euro per kamer. Wil je nóg vroeger inchecken, dan boek je best de nacht ervoor erbij!
Ja, dat kan. De receptie is open tot 20 uur. Wil je later inchecken? Laat het ons op voorhand weten via mail of bel ons. Dan bezorgen we je de code om het hotel binnen te komen. Je kamersleutel zal klaarliggen aan de inkombalie, vergezeld van een woordje uitleg.
Ja, dat kan. Uitchecken kan tot 14 uur op aanvraag en mits betaling van een toeslag van 25 euro per kamer. Wil je nog later uitchecken? Dan boek je best een nachtje extra!
Zeker weten! Je kan langskomen om de bon te kopen of je kan ons mailen en dan sturen we jou een cadeaubon terug. Het bedrag, dat kies je helemaal zelf!
Zeker! We hebben een moderne vergaderruimte met zicht op de prachtige tuin, die plaats biedt aan 15 personen. Lunch kunnen we voorzien op aanvraag.

Ja, er is parkeerplaats voor 32 wagens. Meer dan genoeg dus! We reserveren 2 plaatsen voor personen met een handicap en er zijn 2 parkeerplaatsen voorzien van een oplaadpunt.

Ja, we hebben 2 parkeerplaatsen voorzien voor elektrische of hybride wagens die opgeladen moeten worden. De laadpaal is semi-publiek. Je hebt dus je eigen laadpas nodig. De kost voor het opladen is xxx euro/kWh.
Neen. Roken en vapen is absoluut verboden in het volledige hotelgebouw. Wanneer we rook of een rookgeur opmerken, kunnen we een boete geven van 250 euro. Alle kamers zijn voorzien van een terras of balkon. Daar mag er gerookt worden, maar de deur naar de kamer moet dan wel gesloten worden, zodat de rook niet naar binnen waait.

Als je een flexibel tarief geboekt hebt, kan je gratis annuleren tot 72 uur op voorhand. Als je een niet-annuleerbaar tarief geboekt hebt, kan je niet kosteloos annuleren.

 

Tip: Heb je geboekt via een tussenpartner, zoals booking.com? Neem dan éérst contact op met hen om te annuleren.

Ja, we hebben een kleine foodcorner in het hotel (zelfbediening). Daar kan je een bereide maaltijd aankopen en zelf opwarmen in de gemeenschappelijke microgolfoven. Als je een Pink of een Blue Room geboekt hebt, kan je de maaltijd ook in je eigen kamer opwarmen.

Ja, we hebben een honesty bar. Dat betekent dat je zelf je drankje uit de koelkast mag halen en betalen.
We zetten alles op alles om gezinnen met kinderen goed te ontvangen. Zo hebben we parking voor de deur voor minder gesleur, een leuke lounge met speelruimte voor de kindjes en een grote tuin om in te ravotten. We hebben een trampoline, een dierenparkje, een petanqueveld én een verwarmd buitenzwembad. In het hotel zijn er kinderstoelen beschikbaar. Er is ook een gemeenschappelijke microgolfoven dat dag en nacht beschikbaar is voor het opwarmen van flesjes of puree. Een gratis babybed (0-2 jaar) kan altijd aangevraagd worden.

 

We zijn zelf ouders en weten wat het is om met een kind op reis te gaan, dus: no stress! We helpen waar we kunnen.

Ja! We hebben op het gelijkvloers één volledig aangepaste kamer (Green Room). Zowel het slaapgedeelte als de badkamer zijn toegankelijk gemaakt voor rolstoelgebruikers of mensen die minder goed te been zijn. Er zijn extra handvaten voorzien aan het toilet. In de ruime inloopdouche hebben we ook een kruk voorzien. De kamer heeft twee aparte bedden van 200 x 90 centimeter.

Vraag dus zeker bij de reservatie naar de beschikbaarheid van deze kamer.

Ja en neen. Alle kamers zijn voorzien van een TV-scherm met ingebouwde chromecast. Je kan dus met gemak jouw favoriete serie, film of app bekijken via je eigen smartphone, tablet of laptop op het TV-scherm.

Hulp nodig hierbij? Alles wordt helder uitgelegd op het TV-scherm, maar we helpen graag als er onduidelijkheden zijn.

Het zwembad is dagelijks open van 9u 's morgens tot 21u 's avonds, en dit voor de periode van 1 april tot en met 31 oktober. Deze data kunnen afwijken, afhankelijk van het weer.

Ja, sinds 1 januari 2024 rekent Knokke-Heist ook een toeristenbelasting aan. Deze bedraagt 1,5 euro (incl. BTW) per persoon en per nacht. Deze belasting is niet meegerekend in de kamerprijs en zal dus bij het uitchecken afgerekend worden aan de receptie. Baby's die in een babybedje slapen worden hier niet bijgerekend.